Contact

gelre my site Gelre Cricket Zutphen

Gelre Cricket Zutphen is opgericht in 2007 en speelt sinds 2009 in de competitie van de Koninklijke Nederlandse Cricket Bond (KNCB). Met veel enthousiasme wordt sinds de oprichting cricket in Zutphen gespeeld en hebben we een prachtig veld gevonden aan de Damlaan. Trainingsavonden zijn van april t/m september op de woensdagavond. De competitiewedstrijden zijn op zondag. Het speelschema vind je op de site. Kom gerust een keer kijken!

neurontin pain relief Interesse om een keer mee te trainen?

Dat kan op de woensdagavond. De training start om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 afhankelijk van weersomstandigheden en hoeveelheid licht. De training wordt geleid door onze trainer/coach Dolf Nijbroek. Na de training worden ervaringen binnen en buiten het veld besproken onder het genot van een biertje of wat fris.                                                      Ervaring met cricket is niet noodzakelijk ( maar wel altijd welkom) de meeste hebben 5 jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met deze sport.  De benodigde materialen zijn ruimschoots aanwezig dus het is niet nodig om spullen aan te schaffen.

 

2012-04-12 15.23.57

Contributie en lidmaatschap:

Gelre Cricket Zutphen kent drie soorten lidmaatschap; Trainingslid, Spelend lid en donateur. Trainingsleden spelen geen bondscompetitie en er hoeft dan ook geen afdracht aan de bond gedaan te worden. Dat wil niet zeggen dat je als trainingslid niet aan het spelen van wedstrijden toekomt. Gedurende het jaar zijn er een aantal ‘Friendlies’ die het mogelijk maken je vaardigheden op het gebied van bowlen, fielden en batten in een wedstrijd in praktijk te brengen. We kennen dan ook ander contributie’s voor spelend leden en trainingsleden:

  • Spelend lid:             €  160.-  per jaar
  • Trainingslid:             €  100.-  per jaar
  • Donateur                 €  100.-  per jaar

Leden dienen hun contributie vóór 1 mei op onze rekening over te maken op bank rekening:

IBAN:  NL95 RABO 0103 8593 49  t.n.v. Gelre Cricket Zutphen

Wil je lid worden van Gelre Cricket Club? Neem dan contact op met onze secretaris of download het aanmeldingsformulier hier.

Friendlies:

Naast competitiewedstrijden zijn we altijd in voor het spelen van friendlies. Er zijn jaarlijks terugkerende friendlies tegen Hengelo, SGS, CC Wanderers. Daarnaast hebben we per seizoen een of twee buitenlandse touring-teams te gast en streven we er naar om minimaal eenmaal per jaar een lang weekend af te reizen naar Engeland om daar onze skills in praktijk te brengen op de mooiste engelse cricketvelden.

100_8054

Information for touring teams:

Gelre Cricket Zutphen is a young Cricket Club in East Holland. We have lovely picturesque ground set in the Dutch countryside just outside historic Zutphen which has a variety of pubs, hotels and retail shopping. Our team is a combination of experienced and relatively new players who all love the game immensely. Whilst we play in the Dutch cricket league we’re renowned for being a lighthearted and enthusiastic team who enjoy a social game and a beer afterwards. If this sounds like you then feel free to get in touch.

For information:

Contact:

e-mail:             taco.d.kramer2@hotmail.com

Bestuur Gelre Cricket Zutphen: 

  • Voorzitter:                                 Taco Kramer
  • Secretaris:                                Peter van Dijk
  • Penningmeester:                      Arnaud Schols