Gelre triomfeert in bandenrace

why not try this out KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

purchase prednisone online In onze eigen sport wil nog wel eens een match verloren gaan, maar treden wij aan in andere takken van sport, dan zijn wij schier onverslaanbaar. Zo mochten wij ons in 2015 laten kronen tot voetbalkoningen van de Damlaan, en gaven wij gerenommeerde voetbalteams het nakijken.

Dit jaar lieten we ons verleiden tot deelname in de bandenrace. Een snelheidswedstrijd, op een  grote zwemband vanaf een steile schans. En wat voor schans, Zutphen was voor even niet 4-Toren maar 5-Toren stad. Een Stairway to Heaven als je omhoog keek. A deep plunge into hell als je bovenaan stond. De tegenstand was geducht. Teams  uit het judo, tennis en hockey stonden tussen ons en de hoofdprijs van €500. Hoe hebben we dit aangepakt, want u voelt hem aankomen: de eerste plek werd voor ons.

Ten eerste door met twee teams deel te nemen. Ikzelf als man op de band, Arnaud als running mate voor de gruweltocht door het plastieken opblaaskasteel, beneden aan de schans. Wij zetten daarmee de 9e tijd neer, en als afleidingsmanoeuvre was dat perfect. Dat James (als afdaler op de band) en Jonti (als kasteel-loper) met een tweede tijd in de halve finale kwamen viel nauwelijks op. En ook de halve finale werd gewonnen, hoewel Jonti twee keer aan de bak moest, wegens een valse start (in werkelijkheid waren zij te laat en wij gewoon op  tijd vertrokken, maar goed). En dan de finale. Plots werden de regels veranderd en was afduwen toegestaan. Hiermee kon ikzelf een sleutelpositie innemen, door James stevig af te duwen,die daardoor als eerste tegen de strobalen aan glibberde. Jonti ging als een speer, en bleef een jong judo-gastje een seconde voor. Het enige wat bekend is geworden over het binnenste van de plastic stormbaan, is dat het zaak was als eerst bij een trapje te komen. Passeren was daar onmogelijk, en dan zat de overwinning in de tas. Waarom Arnaud een klein minuutje over het zelfde traject deed blijft een raadsel. Wellicht was de bar net geopend. En daarmee zijn we terug bij de hoofdprijs van €500.

Please, open the bar. Drinks for everyone, please.