OOSTKLASSE T/10 TOERNOOI – 12 juni op de velden van Salland

discover here 12 JUNI OOSTKLASSE T/10 TOERNOOI

Op de velden van  official website SALLAND CC

Aanvang: 11:00 uur

Ons  voorgenomen T/20 kan door veld problemen niet door gaan. Het komende seizoen worden bij een aantal van de clubs, in onze regio, met twee velden op hun complex, de velden gerenoveerd. het zal daar wel een goed jaar voor zijn. Zo wordt op Kampong en Hercules het hoofd veld gerenoveerd en bij Quick 1888 wordt na de vierdaagse het hele complex heringedeeld waardoor zij in het begin van het seizoen alle thuis wedstrijden moeten afwerken.

Om toch een toernooi te kunnen spelen willen we in plaats van het voorgenomen T/20 toernooi een Ten/10 toernooi te organiseren.

Een en ander betekend dat we met alle verenigingen op 12 juni met alle teams op de velden van Salland bij elkaar komen en dat we hier met ieder team een 4-tal wedstrijden gaan spelen van 10 overs per innings.

Qua tijd moet dit net kunnen als we tenminste snel wisselen tussen de innings en de verschillende wedstrijden. Wel zullen er tijdens dit toernooi wat aangepaste regels gelden  zodat iedereen voldoende aan bod komt.  Gezelligheid en leuke potjes spelen staan voorop.

Wij gaan er van uit dat alle 8 clubs aan deze happening mee zullen doen. Het wedstrijdschema en de aangepaste regels volgen later.