Cricket Ground

 

http://westernappliancerepairboise.com/prices Adres:

Damlaan 16, 7211 CJ Eefde, The Netherlands

 

Buy Viagra 25 mg in Anchorage Alaska Accommodatie

De accommodatie van Gelre Cricket ligt aan de Damlaan, gelegen op de grens  van Eefde en Zutphen. Onze pitch ligt midden op een voormalig voetbalveld en wordt omsloten door twee landgoederen. We delen onze voorzieningen met de handboogschiet vereniging, scheidsrechter vereniging en maandagavond voetballers.

 

 

Route vanaf Deventer A1

Vanuit Deventer (A1) na het passeren van de brug over het Twentekanaal direct linksaf een priveweg inslaan van Rijkswaterstaat. Na 200 meter is aan de rechterkant een voetgangersovergang over het spoor. De auto kunt u parkeren links langs het Twentekanaal.

Attentie: Vergeet de handrem niet en pas op bij het oversteken van de spoorlijn!

 

Route vanaf Zutphen/Arnhem A12/A348

Vanaf het Velperbroek circuit (kruising A12/A348) in Arnhem neem je de A348 richting Dieren/Zutphen. Het eerste stuk is snelweg, gevolgd door de een 80km en binnen de bebouwde kom 50 km weg naar Zutphen. Neem de nieuwe IJsselbrug en volg de borden richting Deventer en Ziekenhuis (N348, 1e afrit na de Nieuwe IJsselbrug),

Bovenaan de afrit linksaf. Bij de 6e stoplichten sla je rechtsaf (30 km zone, richting Crematorium) na 50 meter direct links en rechtsaf, dit is de Voorsterallee. Na 50 meter, 1e weg linksaf Van Suchtelenstraat circa 500 meter doorrijden, linksaf Oostveense pad inrijden, na 150 meter opnieuw linksaf, Damlaan (verharde weg) inrijden. Parkeren kan op het zandpad langs ons cricketveld.

 

Attentie: parkeer niet direct in het verlengde van de pitch een 6 beland anders op de auto!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *